Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yetkili Arıyorum Daily Team

kronos1hp

New member
Merhaba Fivem Türkiye Ailesi,

_DailyCommunity.png

Sunucumuzun paketinin %90'ı tamamlanmış olup, teste hazır hale getirilmiştir. Bu süreçte hem sunucumuzu bir üst seviyeye taşıyacak hem de bizimle birlikte bu yolda yürüyecek dinamik ekip arkadaşları arıyoruz.

Bizimle çalışmak isteyen dostlarımız için iki farklı alanda alımlarımız aktiftir:
Sunucumuzun son eksiklerini görmek, hataları (bug) tespit etmek ve sistemleri denemek amacıyla test ekibi arıyoruz.

• Görevler: Sunucuya aktif olarak girip mekanikleri test etmek, tespit edilen hataları ve eksikleri yönetim ekibine raporlamak.
  • Aranan Şartlar: Detaylara dikkat eden, düzenli geri bildirim yapabilecek herkes başvurabilir.
  • 🎁 BÜYÜK ÖDÜL: Sunucumuzun sorunsuz açılması için emek veren, sistemleri test eden tester ekibimizdeki arkadaşlarımızı, sunucu resmi olarak açıldığında "Premium Avantajlar" ile ödüllendireceğiz! Sunucuya herkesten bir adım önde ve özel ayrıcalıklarla başlamak için harika bir fırsat.
Sunucu açılışıyla birlikte oyuncularımıza en iyi deneyimi sunmak, adaleti sağlamak ve topluluğu yönetmek için yönetim kadromuzu genişletiyoruz.

• Görevler: Oyuncu destek talepleriyle (ticket) ilgilenmek, oyun içi düzeni sağlamak ve etkinlik organizasyonlarında rol almak.
  • Aranan Şartlar: İletişim becerileri yüksek, adil, saygılı ve FiveM kurallarına hakim (tercihen daha önce yetkililik deneyimi olan).
Eğer siz de bu projenin bir parçası olmak, hem Premium avantajlar kazanmak hem de kaliteli bir topluluk inşa etmek istiyorsanız bize aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:

Friends.png

Reklam Banner
🟣 LİLA ROLEPLAY | EKİBİNİ TOPLA GEL 🟣

Sunucu sunucu gezmekten, "adminin kankası" olan ekiplerin egosundan ve 2 günde patlayan sunuculardan sıkıldığınızı biliyoruz.

30.07.2026'da Sezon 1 ile açılıyoruz. Laf kalabalığı yok, net icraat var:

• ⚖️ Adil Denge: P2W çöpe atıldı. Donater ve polis araçları abartı hızlı değil. Parası olan değil, rolü sağlam olan saygı görür.
  • ⚙️ Kusursuz Altyapı: Yüksek FPS, sıfır lag. Rolünüzü bölmeyen, sağlam bir yazılım altyapısıyla optimize edilmiş paket.
  • 🤝 Mantıklı Ekip Destekleri: LSPD, EMS, çete, kartel veya özel mekanik/garaj işletmesi kuracak oluşumlara, ekonomiyi bozmayacak mantıklı başlangıç destekleri.
Boş vaatlerle zamanınızı çalmayacağız. Ekip liderinizle Discord'a gelin, size sistemi gösterelim; kafanıza yatarsa kemik kadroda yerinizi alın.

🔗 Discord:

Reklam Banner

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri