Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yetkili Arıyorum 🚀 YETKİLİ EKİBİ & BETA TESTER EKİBİ ARANIYOR!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GHOST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GHOST

New member
Merhaba Fivem Türkiye Ailesi,

Sunucumuzun paketinin %90'ı tamamlanmış olup, teste hazır hale getirilmiştir. Bu süreçte hem sunucumuzu bir üst seviyeye taşıyacak hem de bizimle birlikte bu yolda yürüyecek dinamik ekip arkadaşları arıyoruz.

Bizimle çalışmak isteyen dostlarımız için iki farklı alanda alımlarımız aktiftir:

🛠️ 1. Beta Tester Ekibi (🎁 Ödüllü!)

Sunucumuzun son eksiklerini görmek, hataları (bug) tespit etmek ve sistemleri denemek amacıyla test ekibi arıyoruz.

• Görevler: Sunucuya aktif olarak girip mekanikleri test etmek, tespit edilen hataları ve eksikleri yönetim ekibine raporlamak.
  • Aranan Şartlar: Detaylara dikkat eden, düzenli geri bildirim yapabilecek herkes başvurabilir.
  • 🎁 BÜYÜK ÖDÜL: Sunucumuzun sorunsuz açılması için emek veren, sistemleri test eden tester ekibimizdeki arkadaşlarımızı, sunucu resmi olarak açıldığında "Premium Avantajlar" ile ödüllendireceğiz! Sunucuya herkesten bir adım önde ve özel ayrıcalıklarla başlamak için harika bir fırsat.

👑 2. Sunucu Yetkili Ekibi

Sunucu açılışıyla birlikte oyuncularımıza en iyi deneyimi sunmak, adaleti sağlamak ve topluluğu yönetmek için yönetim kadromuzu genişletiyoruz.

• Görevler: Oyuncu destek talepleriyle (ticket) ilgilenmek, oyun içi düzeni sağlamak ve etkinlik organizasyonlarında rol almak.
  • Aranan Şartlar: İletişim becerileri yüksek, adil, saygılı ve FiveM kurallarına hakim (tercihen daha önce yetkililik deneyimi olan).

📌 Başvuru ve İletişim

Eğer siz de bu projenin bir parçası olmak, hem Premium avantajlar kazanmak hem de kaliteli bir topluluk inşa etmek istiyorsanız bize aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:

Discord Adresimiz: Discord.gg/painrp Not: Başvuru yaparken hangi ekip (Tester / Yetkili) için geldiğinizi belirtmeyi unutmayınız.
Şimdiden katılım sağlayacak ve bize destek olacak tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Keyifli roller!

Reklam Banner

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri