FiveM Türkiye camiasına "Türk Teması" kültürünü ilk kazandıran köklü yetkili ekibi olarak, verdiğimiz uzun aranın ardından yuvaya dönüyoruz!
Piyasanın yeni "standardı" olmaya geliyoruz!
Deneyimli ve Adil Yönetim
TR konseptini başlatan ekip olarak kayırmacılığın olmadığı, şeffaf ve çözüm odaklı yönetim.
Kalite Odaklı Rol Deneyimi
LowRP'den uzak, karakter hikayelerinin ve sosyal rollerin ön planda olduğu bir yapı.
Pay to Win'e Son
Paranın değil, rol yeteneğinin ve emeğin konuştuğu adil bir ekonomi.
Özlenen Türkiye Atmosferi
Abartıdan uzak, FPS dostu ve güncel sistemlerle harmanlanmış gerçekçi bir altyapı. (Kız Kulesi için FPS düşmesine ihtiyacımız yok!)
Bu büyük geri dönüşte, bizimle aynı vizyonu paylaşacak yol arkadaşları ve kaliteli roller çıkaracak ekipler arıyoruz.
Sunucumuzda rol yapmak isteyen tüm ekiplere kapımız açık. Sunucumuzda yerinizi alarak, adaletsizliğin olmadığı bir düzende kendi hikayenizi yazabilirsiniz.
Büyüyen projemizde yönetim kadromuzu genişletiyoruz!
Açılışımıza özel, sunucumuza erken katılım sağlayan oyuncularımızı ve ekiplerimizi harika avantajlar bekliyor! Şehrin en gözde yerlerini kapmak için elinizi çabuk tutun:
Eğer siz de "Eskiden roller ne güzeldi..." demek yerine o güzel rolleri bugün yaşamak istiyorsanız, avantajları kaçırmadan bu efsanevi serüvende şimdiden yerinizi alın.
Kemerlerinizi bağlayın, asıl hikaye şimdi başlıyor!
Discord Adresimiz:

Özlediğiniz o kaliteli, sosyal etkileşim odaklı ve mantık çerçevesinde dönen gerçekçi rol ortamını geri getirmek için BABA ROLEPLAY olarak yeniden sahalardayız.Günümüz FiveM piyasasında "Türk Teması" adı altında açılan; sadece silahlı çatışmaya (Gun-RP) dönen, rol kalitesinin hiçe sayıldığı, adaletsiz ve "LowRP" odaklı sunucuların farkındayız. Gerçek bir rol deneyimine ne kadar hasret kaldığınızı çok iyi biliyoruz.
TR konseptini başlatan ekip olarak kayırmacılığın olmadığı, şeffaf ve çözüm odaklı yönetim.
LowRP'den uzak, karakter hikayelerinin ve sosyal rollerin ön planda olduğu bir yapı.
Paranın değil, rol yeteneğinin ve emeğin konuştuğu adil bir ekonomi.
Abartıdan uzak, FPS dostu ve güncel sistemlerle harmanlanmış gerçekçi bir altyapı. (Kız Kulesi için FPS düşmesine ihtiyacımız yok!)
EKİP VE YETKİLİ ALIMLARIMIZ AÇILMIŞTIR!
Bu büyük geri dönüşte, bizimle aynı vizyonu paylaşacak yol arkadaşları ve kaliteli roller çıkaracak ekipler arıyoruz.
Ekip Alımları (Aile, Çete, Legal/İllegal Oluşumlar)
Sunucumuzda rol yapmak isteyen tüm ekiplere kapımız açık. Sunucumuzda yerinizi alarak, adaletsizliğin olmadığı bir düzende kendi hikayenizi yazabilirsiniz.- Özel Ekip Destekleri: Gelen ekiplerimizin kişi sayısına (10, 15, 20, 25 ve 30 kişilik) göre özel olarak ölçeklendirilmiş adil başlangıç paketlerimiz (Kara Para, Teçhizat, VIP, Galeri ve Donate İşletme destekleri) mevcuttur.
- Emeklerinizin hiçe sayılmadığı, dengeli bir ekonomi ve harita dağılımı sizi bekliyor.
Yetkili Alımları (Admin, Moderatör, Destek Ekibi)
Büyüyen projemizde yönetim kadromuzu genişletiyoruz!- Daha önce tecrübesi olan veya içindeki potansiyeli ortaya çıkarmak isteyen,
- Adaletli, olgun ve oyuncu psikolojisinden anlayan,
- Ticketlarla ilgilenecek, oyun içi düzeni sağlayacak ve "TR konseptine" hakim takım arkadaşları arıyoruz.
İLK GELENLERE ÖZEL DEV FIRSATLAR!
Açılışımıza özel, sunucumuza erken katılım sağlayan oyuncularımızı ve ekiplerimizi harika avantajlar bekliyor! Şehrin en gözde yerlerini kapmak için elinizi çabuk tutun:- Erken gelen ekiplere ve oyunculara ücretsiz veya dev indirimli mekanik işletmeleri ve sosyal mekanlar!
- Sunucuya ilk adım atanlara özel sürpriz donate hediyeleri!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.